orane katrangan bisnis online ngembang kanthi cepet

Miturut laporan dirilis dening Riset Institut data amba jingdong, barang Chinese wis didol liwat salib-wewatesan e-commerce menyang luwih saka 100 negara lan wilayah kalebu Rusia, Israel, Korea Kidul lan Vietnam sing wis mlebu dokumen kerjasama karo China kanggo melu mbangun "Salah Sabuk Lan Siji Road". hubungan komersial Online wis ditambahi saka Eurasia Eropah, Asia lan Afrika, lan akeh negara-negara Afrika wis ngrambah nul breakthroughs. Cross-wewatesan commerce online wis ditampilake vitalitas vigorous wonten ing "Salah Sabuk Lan Siji Road" inisiatif.

Miturut laporan, antarane 30 negara karo wutah paling gedhé ing kaca lan konsumsi online ing 2018, 13 saka Asia lan Eropah, ing antarane kang Vietnam, Israel, Korea Kidul, Hongaria, Italia, Bulgaria lan Polandia sing paling penting. Papat liyane padha dikuwasani dening Chile ing Amérika Kidul, Selandia Anyar ing Oceania lan Rusia lan Turki ing Eropah lan Asia. Kajaba iku, negara-negara Afrika Maroko lan Algeria uga ngrambah wutah relatif dhuwur ing salib-wewatesan konsumsi e-commerce ing 2018. Afrika, Amerika Kidul, Amerika Utara, Timur Tengah lan wilayah liyane saka bisnis pribadi wiwit aktif online.


Post wektu: Sep-27-2019

Tampilan Online Chat!