• cilësi

  cilësi

  Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.
 • certifikatë

  certifikatë

  Produktet tona ka PMP certifikuar dhe ISO wiht Certified cilësi të lartë.
 • prodhues

  prodhues

  Ne kemi krijuar një marrëdhënie të mirë me fabrikën.
 • Service

  Service

  Ne kemi shërbimin më të mirë.
 • 1467163669

Historia jonë

Golden Everbest was founded in 2011. With 10 years fast development, the group

 now has three subsidiary companies, including Golden Everbest HK Limited, 

Hebei Deqi Bio-technology Co.,Ltd, Unimax  Chemicals  Limited, as well

as five oversea offices located in Hongkong, Egypt, Austrilia, USA and Vietnam. 


WhatsApp Online Chat!