• kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    produk urang boga GMP Certified jeung ISO wiht Certified kualitas luhur.
  • pabrik

    pabrik

    Kami geus ngadeg hubungan alus jeung pabrik.
  • Service

    Service

    Simkuring boga jasa pangalusna.
  • 1467163669

cariosan

Shijiazhuang Dechang Kimia Co., Ltd. diadegkeun dina 2011, kalayan taun ngembangkeun, ayeuna aya 2 pausahaan cabangna kaasup Golden Everbest International Limited, Hebei Deqi Bio-téhnologi Co., Ltd. na 5 kantor oversea lokasina di Hongkong, Mesir , Australia, AS, Vietnam.

    
    WhatsApp Online Chat!